lördag 18 januari 2014

Ägarna till Asia City Sveavägen har lagt upp en fejkrecension inne på Tripadvisor :-)

Underbart. Googlar man "Asia City Stockholm" så är det ingen munter läsning som kommer upp. Sveriges sämsta Kinarestaurang får ingenting annat än betyg 1. Vilket är både snällt och generöst. Men anledningen till det alldeles för höga betyget 1 är att man aldrig kan ge sämre betyg. Därför blir det komiskt när plötsligt en recension inne på Tripadvisor ger maxbetyget 5 av 5. Och där och då spelar plötsligt Asia City Restaurang & Bar i samma nivå som Mathias Dahlgrens "Matbaren," Esperanto, Fredsgatan 12 och Lux Stockholm liksom Ekstedt och Gastrolik (som båda fick varsin stjärna i Guide Michelin 2013) och den här "Objektiva och anonyma" gästen placerar därmed Kinakrogen från Helvetet i samma liga som Brasserie Bobonne, Proviant, Rolfs Kök, Den Gyldene Freden, Pubologi, Ulla Winbladh, Sjögräs och EAT som alla fick  utmärkelsen Bib Gourmand, som indikerar vällagad mat till ett rimligt pris.

Och nu över till det som våra läsare av bloggen om "Kinakrogen som Gud Glömde" har väntat alldeles för länge på, vi vet. Men nu kommer det!:

“Utmärkt mat till bra pris”
5 av 5 stjärnor. Omdömet skrevs den september 24 2012
En trevlig restaurang med god mat och bra priser, perfekt för en mysig parmiddag en sen kväll. 
Trevligt med ute servering och stadens puls"

Humor på hög Basil Fawlty-nivå! Betyg 5! Vi älskar ordvalen "Trevlig", "God mat", "Perfekt" och "Mysig"! När man väl en gång har besökt de Besatta ägarna så inser man verkligen att Asia City är just perfekt för en mysig parmiddag en sen kväll. Jo, jo det kan vi alla som varit där skriva under på, inte sant? Den trevliga uteserveringen? Den på asfaltstrottoaren på en av innerstadens mest trafikerade gator? Jo, där får man rejält med storstadspuls i form av finfina avgaser :-)

Läser du det här och tänker "Nej, nu är de allt bra elaka. Asia City på Sveavägen 88 kan faktiskt vara en jättebra restaurang"!? Nej, vi är ledsna. Det kanske skulle kunna vara det (om inte ägarna var besatta av demoner). Men är det inte. Tvivlar du? Gå dit och ät. Efter det är du varmt välkommen också med din recension :-)




1 kommentar:

  1. Jag kan glädja er alla med nyheten att denna gamla psykskadade turistfälla nu har klappat igen permanent. Inte en dag för tidigt!!

    SvaraRadera